Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,

...
Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,
Коментари Харесай

Психо игрите на Джъд Лоу, новата кино роля на Мик Джагър и още

Добре пристигнали в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ► .

МУЗИКА

Така звучат легендите



“Bigger Love”, новият албум на Джон Леджънд , излезе в петък, а след прочувствения първи сингъл от него – “Conversations In The Dark” (припомнете си тук), идва време да ни просълзи следващото парче от музикалната сбирка. “We Will Never Break” споделя за обич, непоклатима пред събитията, и непобедимостта на човешкия дух. Посланието придобива и нов подтекст с фрагменти от митинги от предишното до през днешния ден.

Летни фантазии



Още през есента на 2019 година Ела Еър даде поръчка за завръщане на музикалната сцена, а за 2020 година към този момент има издадени цели три сингъла! Последният от тях, взаимно с рапъра Yxng Bane, се споделя “Dreams” , а в него двамата предават тръпката от пеперудите в стомаха и ни зареждат с положително въодушевление. Извънредната обстановка постанова клипът да бъде сниман през приложението Zoom – в случай че не знаехме, нямаше въобще да се сетим!

Без добавена захар



Повече от година след последния си видеоклип Рут Колева показва ново парче, този път на британски, само че още веднъж на международно равнище. “Candy Coated” е първи сингъл от иден нов албум на изпълнителката. Главна роля в клипа към парчето има танцьорът Валентино Владимиров, взел участие в клипове на Кайли Миноуг и Тейлър Суифт, а наред с естетически издържания клип, песента визира значими тематики без захаросване. Главната измежду тях е дискриминирането на хора с нетрадиционна полова ориентировка , а парчето показва поддръжка към активността на фондация GLAS, защитаваща правата на ЛГБТ общността у нас.

КИНО

Изкуството да откраднеш изкуство



„ Изгорялата оранжева ерес” ( “The Burnt Orange Heresy”) е екранизация по едноименния разказ на Чарлз Уилфорд. В него е дин критик ще бъде претрупан с задачата на открадне нов шедьовър на емблематичен художник , който не се е появявал под светлините на прожекторите през последните няколко десетилетия. В ролята на арт ветерана Джером Дебни е Доналд Съдърланд , а негов екранен настойник (и предател) е самият Мик Джагър , който взе участие във филм за първи път от 2001 година насам (след „ Мъжът от Елисейските полета “). Докъде води неговият проект, трябваше да се разбере още след международната премиера през март, само че след изместването ѝ, лентата ще бъде по някои екрани най-рано през август.

Семейни игри



В „ Гнездото “ ( “The Nest”) Джъд Лоу е брачен партньор и татко, чието семейство се мести относително постоянно. Поредната смяна идва, когато той предлага да изоставен Съединени американски щати, с цел да се открият в Англия. Новият дом обаче не се отразява толкоз добре на брачната половинка му (Кери Куун), а напрежението сред двамата сътрудници пораства и е напът да донесе същинска злополука в другояче първокласния дом фантазия на двойката . Трилърът дава обещание да бъде изпълнен с доста нюанси, а критиците към този момент хвалят актьорските осъществявания в него.

Грехове от предишното



„ Отплата “ ( “Retaliation”) наблюдава историята на мъж, преследван от демоните на своето минало. Молки (Орландо Блум) е служащ по разрушение на здания, чийто живот е разтресен, когато инцидентно попада на мъжа, виновен за травматичното му детство . Това разсънва още повече гнева на героя, който потегля по пътя на отмъщението. Филмът е сниман още преди три години, само че се чака да излезе през 2020 година

ОЩЕ

Ритуалът на Наоми Кембъл



Поредната звезда, разкриваща тайните си за хубост пред Vogue, е Наоми Кембъл . Топмоделът, който неотдавна навърши 50, демонстрира по какъв начин подготвя грима си единствено за 10 минути , употребявайки цинков спрей, ролер, пудра, хайлайтър, четка за вежди…и това е единствено половината. Рецептите обаче са изпитани от предходни генерации, като Кембъл ги научава от своята майка.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР