Добре дошли в България. Под този надслов премина организираното от

...
Добре дошли в България. Под този надслов премина организираното от
Коментари Харесай

Туристическо изложение Добре дошли в България се проведе в Кишинев

" Добре пристигнали в България ". Под този надпис мина проведеното от Българското посолство в Кишинев туристическо ревю. На него бяха показани курорта Пампорово, Спортно-оздравителения комплекс " Камчия " и Велинград. Повода за самодейността беше Световният ден на туризма.


Над 100 представители на туроператори, дипломатически задачи в Молдова и членове на търговско-промишлените покои в Кишинев и Приднестровието, се срещнаха с опциите, които дават трите туристически дестинации в България - както за отмора, медицински, здравен и спа туризъм, по този начин и за студентски стажове и практики. Всяка година, броят на молдовските туристи в България пораства.
Бронислав Денев - консултант в посолството на България в Молдова: По последни данни, за първите 7 месеца на тази година, към 135 хиляди молдовци са били в България за отмора и почивка. А общо към 192 хиляди молдовани са били в България.
Молдовските туристи избират нашето Черноморие. Вече се работи и за привличането им към планинските курорти.
Бронислав Денев: Бяхме излезли с предлагането за поддръжка за организация на чартърни полети през зимата за България. Съвсем неотдавна министър-председателят на България беше споделил, че страната може да субсидира чартърни полети.
Около 13 хиляди молдовци посещават българските зимни курорти от декември до март. Организирането на чартърни полети би могло да усили броят им три пъти.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР