Добре, че сме ние, да спасим гръцките комшии от огнения

...
Добре, че сме ние, да спасим гръцките комшии от огнения
Коментари Харесай

ТАШ*КЪТ НА ЕВРОПА СМЕ! Български селтак с Голф стана сензация в Гърция

Добре, че сме ние, да спасим гръцките комшии от огнения пъкъл на Корфу и Родос. Разбира се, не като им помогнем с техника или пожарникари, а като най-малко малко ги поразвеселим.

Нашенски глупак, евентуално изтъкнат роженски пилонаджия, направи България за смях с разпаднатия си Голф, паркиран на плажа в Керамоти. Трети ден в туитър това осъществяване се трансформирало в меме и хиляди се будалкат с водача и като цяло с профила на българските туристи, които напълно несъмнено са ташакът на Европа.



Снимката е направена в неделя вечерта – на плажа в северния гръцки курорт Керамоти, против хотел „ Ирини “

Раздрънканият бял „ Фолксваген Голф 2 “, който нито става за музеен експонат, нито пък би трябвало да се движи въобще по улиците, е навлязъл на личен ход допустимо най-близо до морето. От багажника му било разтоварено ястие не като за пикник, а за цяла женитба, а от колата мощно се носили балкански ритми, пишат очевидците на случилото се.

Водачът бил мъж на забележима възраст 45-46 години. Бдителни туристи са останали възмутени от държанието му и незабавно са подали сигнал в полицията.

Дошлият на място патрулен екип е срещнал сериозен отпор от нарушителя. Той приказвал с тях на гръцки, само че мощно ръкомахал и псувал на български. Незабавно бил арестуван, а номерата на колата били свалени.

Предстои да бъде съден в южната ни съседка, а автомобилът остава като монумент на родната дивотия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР