Добрата организация и планираното пазаруване посредством каталози и брошури стоят

...
Добрата организация и планираното пазаруване посредством каталози и брошури стоят
Коментари Харесай

Изкуството да спестяваш - как да пазаруваме за по-малко пари с онлайн брошури

Добрата организация и плануваното извършване на покупки чрез каталози и брошури стоят в основата на спестяването на време и пари.

 

Много хора преглеждат предложения от брошури за понижения от супермаркети като Билла, Лидл, Кауфланд, Т маркет, Метро и други, само че когато посетят обект за артикули и услуги пазарят по отношение на пониженията единствено в един обект. После чакат на опашки, губят време и съжаляват, когато видят, че е можело да спестят 30 лева пазарувайки единствено 3 продукта от прилежащия супермаркет. 

В публикацията по-долу ще ви представим главните стъпки и хитринки, с които ще можете да пазарувате по-изгодно, комфортно и без доста проблеми.

Използвайте каталози и брошури онлайн

Технологиите се развиват, с цел да създадат всекидневието ни по-удобно и елементарно. Вече има както уеб сайтове, които ти разрешават да разглеждате брошури онлайн.

Вече не е належащо да чакате новите, рекламни каталози като   да бъдат оставени в пощенската ви кутия или на входа. Сега можете да разглеждате всичко ново в интернет. 

Анализирахме уеб страница като   - един от известните уеб сайтове за брошури онлайн и каталози в България, с цел да може да отбележим изгодите от потреблението на подобен уебсайт. 

Установихме, че посещавайки уеб сайтове за понижение може даже да разгледате артикули на понижения, които нормално ги няма в каталозите и брошурите на книжен притежател, които получавате в пощата си. Още едно голямо преимущество е, че там ще откриете каталози за козметика, парфюмерия, мода на марки като Avon, Oriflame, Metro, които всекидневно не получавате по пощата или на книжен притежател вкъщи. Така ще сте в крайник с всички нови оферти на едно място. 

В уеб страниците за брошури, каталози и понижения можете да си съставяте описи на обичаните си магазини, които да проверявате на регулярна база и когато и да е на денонощието! Каталозите, които виждате в уеб страницата и онлайн ще можете да сортирате и по ‘държава’ и ‘град’. Така, в случай че пътувате, то ще имате достъп до обичаните си каталози и на път, където и да се намирате! 

Изтеглете приложение за брошури и рекламни предложения

За да ви е по-лесно и комфортно, изтеглете   и каталози за понижения. От него ще можете да имате достъп до всички предложения, било то седмични или месечни и то от телефона си. Така преди да напуснете офиса, в случай че желаете да купите телешко месо на понижение, ще можете с няколко клика да ревизирате къде е най-изгодно то! 

Защо е хубаво да ползвате уеб страницата на Broshurko или други такива, предлагащи седмични предложения и понижения на разнообразни артикули:
Може да ревизирате всеки артикул и да разгледате всяка листовка по всяко време;Може да сравнявате по-лесно намаленията;Всичко е онлайн и не е належащо да си записвате предварително;Нови предложения и актуализации на седмични понижения се нанасят непосредствено онлайн;Винаги сте в крайник с най-новите промоции и намаления;Подкрепяте ЕКО метода на живот и спасявате изсичането на гори и дървета.
Спестявайте както пари, по този начин и време, тъй като към този момент е елементарно!
Отбележете нужните покупки авансово и съставете проект за извършване на покупки
Удобно е, когато желаете да проверявате артикули на понижение онлайн, само че ние ви съветваме да си извършите проект за извършване на покупки. Той лишава не повече от час, а в магазина няма да губите време. Какви са стъпките?
Разгледайте седмичните понижения от каталози и брошури онлайн;Отбележете продуктите, които ще купувате и от кой супермаркет;Изчислете каква сума ще ви костват всички артикули и какъв брой е бюджетът ви за пазаруване;Определете си ден в седмицата, с цел да пазарите всичко, което сте отбелязали. Този ден е целесъобразно да бъде понеделник заран или събота заран, с цел да не се сблъскате с огромни опашки на касите; Помислете от кой хипермаркет ще започнете извършването на покупки, по този начин, че да свършите с шопинга на един ход;Пазете бележките до овакантяване на обекта; Използвайте  ;
Ето по какъв начин да пазарувате елементарно и бързо!

 

Опишете бюджета си и вижте какъв брой спестявате. Всичко е добре, когати свършва добре.

Преди всяко извършване на покупки определяйте бюджета, с които разполагате.

Отбележете какъв брой сте икономисали с помощта на разчетното извършване на покупки и потреблението на брошури за понижения. Ще се чувствате горди от резултатите и сюрпризирани какъв брой бързо минава седмичното ви пазарувате по магазините. Съветваме ви да си отворите спестовна сметка,  където да трансферирате спестените пари. На края на годината ще се учудите какъв брой сте икономисали с помощта на онлайн брошурите и каталозите. Позволете си онази отмора, на която постоянно сте мечтали да отидете с децата!

* обява

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР