Добра новина за феновете на Ботев. "Канарчетата" си осигуриха услугите

...
Добра новина за феновете на Ботев. "Канарчетата" си осигуриха услугите
Коментари Харесай

Ботев преподписа за дълго с капитана си

Добра вест за почитателите на Ботев. "Канарчетата " си осигуриха услугите на капитана Лъчезар Балтанов до края на актуалното десетилетие, откакто сърцатият халф удължи контракта си до лятото на 2020 година

От идването си в Коматево при започване на сезон 2014/15, 29-годишният халф има изиграни 103 публични мача, в които е осъществил 27 гола. Сега се обвърза с "жълто-черните " до навършване най-малко на 32 години, оповестиха от клуба.

Балтанов дебютира с екипа на Ботев на 9 август 2014 година при домакинско тъждество 3:3 против Литекс и още в 26-ата минута означи първия си гол за пловдивчани със зрелищен удар отвън наказателното поле. Лидерът на "канарчетата " разяснява пред клубния уебсайт новото съглашение.

"Доволен съм, че оставам. Това беше моето предпочитание и се веселя, че новият ми контракт е към този момент факт. С управлението се разбрахме доста бързо. Чувствам се благополучен в Ботев, мога да кажа, че тук изживявам най-хубавите си години във футбола. "

"За мен е чест и огромна отговорност да бъда капитан на клуб с историята, традициите и фенската маса на Ботев. Усещам признанието и любовта на почитателите и знам, че най-хубавият метод да им се отблагодаря е с играта си на терена. "

"Надявам се да имаме още доста мотиви за наслада. И за какво не те да са свързани със отбрана на Купата на България и ново запаметяващо се европейско лято ", съобщи Балтанов минути, откакто постави автограф под новия си договор
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР