Добра и лоша новина дойде за Левски от УЕФА. Добрата

...
Добра и лоша новина дойде за Левски от УЕФА. Добрата
Коментари Харесай

УЕФА вади Левски за две години от турнирите при нова издънка

Добра и неприятна вест пристигна за Левски от УЕФА. Добрата е, че почитателите ще могат да гледат мача с Хайдук Сплит на стена пред бранш " А ". Лошата е, че даже изцепките пред видеоекрана ще бъдат глобени. А идващото наказване на УЕФА ще е грубо - две години отвън евротурнирите.

Ето какво написаха по този мотив от клуба:

" Левскари,

оповестяваме ви значима информация за реванша против " Хайдук " (Сплит). Моля, прочете текста до дъно!

Както ви е известно, сме осъдени за мача в четвъртък. Затова ПФК " Левски " ще сложи видео стена пред Сектор " А " на стадион " Георги Аспарухов ", с цел да можем да подкрепим тима от непосредствена непосредственост. НКП прави организация за гледане на мача по този метод, като това е отговор и на многото запитвания, които получихме последните дни.

Тук вършим значимо конкретизиране към всеки, който счита да пристигна пред бранша. Всички дейности там по време на мача ще се третират от УЕФА като част от срещата. Тоест, при всевъзможни неразрешени прояви - пиротехника, бомби, расистки скандирия и знаци, емблеми, флагове, клубът ни ще бъде осъден, като че ли това се е случило на трибуните.

ВАЖНО: " Левски " се намира при положение на " рецидив " и идващото наказване е изваждане от европейските клубни шампионати за 2 години!

Понеже срещата с " Хайдук " се води високо рискова, ще има специфичен офицер на УЕФА (цивилен), който ще обикаля преди и по време на мача, и ще следи за неразрешени знаци и знаци! Молим ви да помислите за възможните последици!

И още една значима организация! НКП ще поддържа първия тим на " Левски " преди реванша с хърватите. Ще посетим тренировката в сряда от 18:30 ч., като ще влезем единствено за първите (открити) 10 минути. След това достъпът ще бъде стеснен от клуба! Елате, с цел да дадем кураж на футболистите ни! "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР