Добър вариант няма. Най-лошият е нови избори. С третия мандат

...
Добър вариант няма. Най-лошият е нови избори. С третия мандат
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: ГЕРБ искат да са Меси, но ДБ предпочита кабинет на малцинството с втория мандат

Добър вид няма. Най-лошият е нови избори. С третия мандат държавно управление е малко по-малко неприятния. За нас за предпочитане е кабинет на малцинството с втория мандат. За България е значимо да има държавно управление. Но ръководството не може да бъде непременно. А ГЕРБ желаят да са Меси. Това съобщи в ефира на Нова ТВ депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев. 

По думите му това, което се е случило с Изборния кодекс е мародерщина. 

Никога не се е случвало до момента такова мародерство с изборните правила. Машините бяха превърнати в принтери. ИК е брутално прекроен. ГЕРБ скапаха разговора, посочи депутатът.

Мирчев уточни, че Демократична България е внесла законопроект страната да поеме действен надзор на рафинерията „ Лукойл “. Това не е казус, посочи той и даде като образец това, което се случва в Германия и в Италия. 

Ние можем да внасяме нефт от всякъде, няма никакъв проблем рафинерията да работи и различен нефт. (…)  Българската страна би трябвало да си отбрани интереса. Не може която и да е компания да ни рекетира и изключително, когато става дума за обект от национална сигурност. Ние би трябвало да наложим действен надзор, също така държим златната акция. (...) Да наложим действен надзор не значи национализация. Това значи, че ние ще си преработваме петрола, ще си продаваме продуктите у нас и тук ще влизат облагите, аргументира позицията си Ивайло Мирчев. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР