Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат

...
Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ: Страхът е противопоказен - или не започвайте нищо, или го свършете докрай

Добър ден за дейни дейности. На делата, които се стартират през днешния ден им е належащо цялостна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води битка за правдивост, само че единствено по почтен път. Сега елементарно се вземат решение всевъзможни разногласия, заплетени проблеми. Добре е да се разплатите с задълженията. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за през днешния ден.

“Благоприятно е да се пътува единствено на къси дистанции, както и да се обработва земята. Добре е в този ден да се купят обувки, маратонки. Препоръчва се работа с метал. Можете да предприемете изчистване на инсекти в дома си “, поучава тя.

“Добър ден за разнообразни силови извършения и оживление на кръвта. Един от подобаващите дни за кръвопускане “, дава още упътвания гадателката.
свързани новини5799преди 23 часа
“Ден на успеха над страховете, по тази причина не би трябвало да се изпитва уязвимост и да не се боите от нищо. Страхът е противопоказен. Или не започвайте нищо или го свършете до дъно. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните диалози. Старайте се по-малко да разговаряте. По-малко би трябвало да се спи “, споделя тя.

“Нежелателно е да хитрувате, да мързелувате. Недопустими са прояви на шантаж, принуждение, закани. Не се поддавайте на провокации на дръзки и нагли хора. Особено противопоказно е мъжете да ухажват непознатите дами през днешния ден. Нежелателно е да се осквернява водата, да вредите на растенията – не късайте цветя, растения, не чупете и не режете дървета. Не би трябвало да се унищожава живата природа “, приключва Ивелина Пенчева.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР