До зряла възраст много жени престават да се интересуват активно

...
До зряла възраст много жени престават да се интересуват активно
Коментари Харесай

10 неща, които една жена над 60 трябва да има, ако иска да изглежда стилна

До зрелост доста дами престават да се интересуват интензивно от модата. И постоянно избират остарели или просто безлични, безинтересни модели. Ако желаете да изглеждате стилно, зарежете стандартите, че модата е единствено за младите.

Няма потребност да се стремите да купувате някаква съвременна оригиналност, значимо е нещото да ви подхожда и да скрива минусите. И всеки има дефекти и вие знаете по-добре от другите какво е по-добре да прикриете с верните неща.

Разбира се, всеки има разнообразни усети и друг метод на живот, само че въпреки всичко нещата от листата по-долу няма да бъдат непотребни във всеки дрешник.

Дънки

Такова нещо като дънки несъмнено е потребно за всяка жена. Поне един чифт би трябвало да има в дрешника ви. Намерете дънки, които стоят добре на фигурата ви и постоянно ще имате какво да облечете.

Дънките могат да се комбинират с всичко – с елегантна, блуза, тениска, сако и други Разбира се, не е уместно да се появявате с дънки на всички места, само че за всекидневно носене е превъзходен вид. Освен това дънките подмладяват облика, а коя от дамите не желае да наподобява по-млада?

Бяла риза

Друго универсално и належащо нещо за всяка жена. Бялата риза пасва съвършено на всяко облекло и жанр.

Някои дами заобикалят да носят бяло, смятайки, че този цвят ги бледи. В този случай си коства да опитате ризи със ярък крем или светла слонова кост. Такива цветове съвършено освежават дамите с „ топъл “ външен тип цвят.

Или се пробвайте да „ избутате “ белия цвят, който не ви подхожда от лицето си, като употребявате шалове или кърпи от цветовете и нюансите, които ви подхождат.

 Костюм с панталон

Основен продукт в дрешника ви! Костюмът с панталон е извънредно комфортен, тъй като сако и панталон могат да се носят както дружно, по този начин и поотделно.

Не е наложително костюмът да е типичен, изберете опцията, която харесвате и подхожда. По-добре е да вземете безпристрастен цвят, тъй че ще бъде по-лесно да комбинирате детайли от костюма с други неща.

Карирано сако

Карираният блейзър е отлично допълнение към всеки дрешник. Този щемпел е толкоз разнороден, че елементарно можете да изберете опцията по ваш усет. Това може да бъде и прецизна инспекция на гленчек, и ослепителен тартан “, и грациозен „ пилешки крайник “.

За есенните визии сакото от туид е отличен избор. И с цел да не остарява туидът, просто носете яке с дънки.

Кожено яке

Яке от естествена или изкуствена кожа е нещо, което няма възраст. Може да се носи освен с дънки, само че и с други неща – с рокли, поли, панталони.

Плисирана пола

Плисираната пола е идеалното допълнение към вашия дрешник. Изберете класическата миди пола с А-силует.

Цвят – по Ваша преценка. Плисираните поли не са на мода за първи сезон и към момента няма да изоставен стилните сцени.

Широки панталони

Ако тесните, компактно прилепнали панталони не са подобаващи за всяка жена на възраст 60+, то необятните подхождат на съвсем всички. Може да има изключения, само че те единствено удостоверяват правилото.

В взаимозависимост от вида фигура изберете панталони с необятни крачоли по цялата дължина или модели, които се простират от ханша.

Дълга жилетка

Удобно и практично нещо за есенни визии. Можете да изберете жилетка от трикотажен плат или от вълнен костюмен плат. Просто се уверете, че нещото резервира формата си.

Елегантно палто

Класическото палто би трябвало да участва в дрешника на елегантна дама.

Изберете модел в безпристрастен цвят, ще бъде по-лесно да вземете разнообразни допълнения към него.

Ярък шал

Този аксесоар ще ви помогне да украсите и разнообразите есенния ви облик. Разбира се, не е належащо да купувате яркочервен шал, изберете цвета, който ви харесва и подхожда.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР