До второ нареждане временно се преустановява преминаването на лица и

...
До второ нареждане временно се преустановява преминаването на лица и
Коментари Харесай

Затворени са три гранични пункта на България със Сърбия

До второ разпореждане краткотрайно се прекратява прекосяването на лица и коли през граничните пунктове на българо-сръбската граница " Олтоманци ", " Стразимировци " и " Брегово ". Трафикът за и от Сърбия ще минава през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Връшка чука ", оповестиха от Министерство на вътрешните работи в четвъртък.

Мярката е влезнала в действие, само че докога ще се ползва не се показва.

Въведена е също по този начин краткотрайна възбрана за влизане на територията на Сърбия на непознати жители, идващи от Италия, Китайска национална република, Южна Корея, Иран и Швейцария. Забраната се отнася за всички пътуващи, в това число и директно преминаващите през Сърбия непознати жители.

Пристигащите от рискови дестинации и пътуващи към Северна Македония ще бъдат пропускани единствено през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Гюешево - Деве Баир ".

Министерство на вътрешните работи добавя, че на границата с Румъния на граничния пункт Дунав мост ІІ при Видин и Калафат е на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кардам " изходният трафик на камиони е претрупан.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР