До церемонията на Оскарите остават по-малко от две седмици, но

...
До церемонията на Оскарите остават по-малко от две седмици, но
Коментари Харесай

Историческият момент от SAG Awards 2023

До церемонията на Оскарите остават по-малко от две седмици, само че защото сме в разгара на сезона на филмовите награди, други вълнуващи за всички от филмовата промишленост събития не липсват. След като към този момент минаха премиите БАФТА, пристигна ред и на SAG Awards (Screen Actors Guild).
 Джесика Частейн, SAG Awards 2023 и по какъв начин за малко да рухване на сцената
Неудобният миг за Джесика Частейн

Актрисата можеше да запомни SAG Awards 2023 освен със извоюваната премия

Последните се организираха в неделя, 26 февруари, и като множеството сходни събития, ще останат запомнени. Всъщност един азиатски артист е повода SAG премиите тази година да останат в историята с нещо впечатляващо.

И това е Ке Хуи Куан, който към този момент може да се похвали, че е първият азиатски артист, спечелил премията на SAG Awards за най-хубава поддържаща роля в Everything Everywhere All at Once. След като той бе разгласен като победител, погледите на всички присъстващи на церемонията останаха приковани към него. Актьорът притегли вниманието с прочувствената си тирада и със сълзи на очи показа, че този миг е извънредно прочувствен за него.
 Снимка 608334

" Наскоро ми споделиха, че в случай че печеля довечера, ще стана първият азиатски артист, спечелил в тази категория. Когато чух това, бързо разбрах, че този миг към този момент не принадлежи единствено на мен, той принадлежи и на всеки, който е изискал смяна ", сподели разгорещено Ке Хуи Куан. Думите му бяха последвани от бурни овации, написа Entertainment Weekly.

51-годишният артист става прочут с присъединяване си в " Индиана Джоунс и храмът на обречените " от 1984 година, само че се отдалечава от актьорската кариера поради липса на благоприятни условия в промишлеността. Доказателство, че това към този момент се трансформира обаче, са фактът, че той печели премията на SAG, както и че от ден на ден негови сътрудници пробиват в Холивуд. Сред тях са Мишел Йео, Стефани Хсу и Хонг Чау, Куан.
 Зендая, Кейт Бланшет, Аманда Сейфрид, Остин Бътлър, Еди Редмайн - най-добре облечените на SAG Awards
Най-добре облечените звезди на премиите SAG

13 изненади на аления килим

На финала на речта, преди да благодари на всички, Ке Хуи Куан споделя и няколко насърчителни думи за тези, които към момента чакат своя звезден миг. Той ги поучава да не се отхвърлят, " тъй като светлините на прожекторите " един ден ще ги намерят.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР