До този момент Военноморските сили са реагирали на 18 сигнала

...
До този момент Военноморските сили са реагирали на 18 сигнала
Коментари Харесай

ВМС реагирали на 18 сигнала за миноподобни обекти в Черно море

До този миг Военноморските сили са реагирали на 18 сигнала за плаващи миноподобни обекти в българските води на Черно море, само че за благополучие в нито един от тях не е имало действителна заплаха, сподели командирът на българския боен флот контраадмирал Кирил Михайлов, съобщи Българска телеграфна агенция.

Военноморски сили осъществя непрекъсната интервенция за надзор на морските пространства взаимно с Румъния и Турция, с цел да бъде обезпечена сигурността на корабоплаването, добави Михайлов.

По думите му се правят и полети на морската патрулна авиация. Непрекъснато се обменя информация какви миноподобни обекти са открити и се реагира на всеки сигнал, уточни Михайлов. Той посочи, че през вчерашния ден е получен сигнал за подобен в румънски води.

Командирът на Военноморски сили добави, че продължава подготовката за узаконяване на двата минни ловеца, купени за флота от Нидерландия. Предстоят още действия, с цел да влязат „ Струма “ и „ Места “ в бойния строй, само че нещата се движат регулярно, сподели още Михайлов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР