До този момент компанията е изпратила информация до всичките клиенти,

...
До този момент компанията е изпратила информация до всичките клиенти,
Коментари Харесай

EVN с важно напомняне


До този миг компанията е изпратила информация до всичките клиенти, които са се абонирали за приемане на SMS/имейл уведомление за фактура за електрическа сила. Информация е качена и в платформата EVN Онлайн плюс при влизане в потребителски профил. За да препотвърдят единодушието си, клиентите е належащо да отворят линка от получения имейл или SMS, при влизане в платформата да потвърдят единодушието си по инструкции метод или да се свържат с компанията по телефон на 0700 1 7777. 

Клиентите, които не препотвърдят своето единодушие, ще спрат да получават информация за фактура по посочения от тях метод (SMS или имейл), и респективно към този момент няма да имат профил в EVN Онлайн плюс. За да възобновят използването на услугите след 1 ноември 2018 година, тези клиенти ще би трябвало да заявят още веднъж тяхното прилагане пред компанията:

Регламентът за единодушие не визира известяването по SMS или имейл преди спиране заради неплащане и всички клиенти, декларирали тази услуга, не е належащо да подхващат спомагателни дейности, с цел да продължат да я употребяват.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР