До сватбата на Меган Маркъл и принц Хари остава по-малко

...
До сватбата на Меган Маркъл и принц Хари остава по-малко
Коментари Харесай

Меган унизена от думите на брат си и сестра си

До сватбата на Меган Маркъл и принц Хари остава по-малко от седмица. И до момента в който сватбените мерки са в разгара си, то бъдещата булка не стопира да чете публикации в жълтата преса, които я обрисуват в недобра светлина.

Срещу нея все по-често се изричат брат ѝ Томас и сестра ѝ Саманта. Двамата неколкократно предизвестяват Хари, че си е взел за брачна половинка човек, който не заслужава да е принцеса. Източници, близки до Меган споделят, че актрисата надълбоко претърпява всички тези публикации, написа OK Magazine.

Звездата от сериала „ Костюмари “е смутена от изявленията на своите родственици и се усеща унизена. Приближените до нея също по този начин твърдят, че принц Хари е до годеницата си, поддържа я и се пробва да й изясни, че протичащото не е по нейна виновност.

Последният удар за Меган бе, че нейният татко продал цяла серия от нейни остарели фотоси на публицистите. По-рано принц Хари се бе обърнал към представителите на пресата с молба да почитат правото на бащата на избраницата му на ненарушим персонален живот.

Сватбата на Меган и Хари ще се състои на 19 май. Церемонията ще се организира в параклиса „ Сейнт Джордж “,, където ще участват представители на кралски фамилии, звездни другари на двойката, както и някогашни гаджета на Хари. Събитието ще бъде следено от медиите и преданите им почитатели.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР