До Страсбург ще стигне случаят на Севда Михайлова, чието бебе

...
До Страсбург ще стигне случаят на Севда Михайлова, чието бебе
Коментари Харесай

Адвокат Тодор Мангъров по случая „Шейново“: Случаят с разменените бебета ще стигне до Страсбург

" До Страсбург ще стигне казусът на Севда Михайлова, чието бебе беше разменено при започване на месец септември предходната година в общинската АГ болница " Шейново ", сподели юристът й Тодор Мангъров, който другата седмица ще внесе в съда иск за обезщетение на младата жена за неимуществени вреди, както за нея, по този начин и за по-голямата й щерка и за майка й, оповестява БНР.

От болница " Шейново " бяха безапелационни, че чакат да се произнесе съдът във връзка с компенсациите на двете майки. Същото мнение оповестиха и от Столичния общински съвет, който е принципал на акушеро-гинекологичната болница. 

" Моята работа е да отнеса въпроса по професионален метод в съда и да издействам допустимо по-голямо обезщетение за нея. Тя го заслужава. На една майка да й бъде отнето детето, смятам, че това е нещо ужасно - това е една дребна гибел. Случаят е доста тежък. За мен е огромна изненада по какъв начин болничното заведение и общината отхвърлят да поемат своята виновност в този случай, те се крият зад съда ", сподели юриста на Севда Михайлова – Тодор Мангъров.

 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР