До седмица - две управляващата коалиция ще е готова с

...
До седмица - две управляващата коалиция ще е готова с
Коментари Харесай

Две управляващи партии искат сваляне на ДДС за хляба и тока

До седмица - две ръководещата коалиция ще е подготвена с пакета антикризисни ограничения, като сега събира всички оферти за преодоляване на инфлационния напън. Това съобщи през днешния ден вицепремиерът и финансов министър Асен Василев, който разгласи, че ограниченията ще бъдат признати преди актуализацията на бюджета от 1 юли, тъй като се постанова бързо да се работи.

Българска социалистическа партия още веднъж стартира остарялата си концепция за въвеждане на необлагаем най-малко за ниските приходи, както и за понижаване на Данък добавена стойност за стоките на контролиран пазар, което ще рече по-ниска ставка за ток, вода, топлоенергия и газ за домакнствата. Наред с това левицата упорства да се вкара таван на цените на някои артикули - евентуално храни. " За да не се основават дефицити, предлагаме редом да се сътвори държавен фонд, който да компенсира разликата в цените ", изясни през днешния ден аленият народен представител Георги Свиленски.

Изненадите обаче пристигнаха от " Продължаваме промяната ", от където оферират унищожаване на Данък добавена стойност на хляба и по-ниска ставка за плодовете и зеленчуците, както и на електрическата енергия и за компаниите, и за бита.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР