До пускането на FIFA 20 на пазара остават още няколко

...
До пускането на FIFA 20 на пазара остават още няколко
Коментари Харесай

Ще играем футбол на покрива на сграда във FIFA 20

До стартирането на FIFA 20 на пазара остават още няколко месеца, а към момента не знаем всичко към играта. От EA Sports ни дават на час по лъжичка, само че и това е нещо.
 FIFA 20, EA Sports и какви усъвършенствания да чакаме от новата версия на играта
Подобренията в новата FIFA 20

Не е ясно по какъв начин ще се споделя, само че подобренията са сигурни

Последните няколко версии на играта включваха в себе си режим, който ни разрешава да играем футбол на улицата, а изискванията са тъкмо като в квартала. Е, не тъкмо, тъй като в играта не се страхуваш някой да не ти открадне топката.

Уличните прекарвания ще бъдат застъпени във FIFA 20 с режима Volta Football. Опциите за игра ще бъдат - трима на трима (без вратари), четирима на четирима, петима на петима и футзал режим.
 Снимка 428431

Терените, на които ще можем да играем, ще бъдат с разнообразни величина, а друга ще бъде и заобикалящата ги среда. Така ще разцъкваме в подлез в Амстердам, някое квартално игрище в Лондон или на покрива на постройка в Токио.

Ще избираме пола на играчите, както и облеклата и аксесоарите, които да носят. Volta Football ще бъде разполагаем за PC, PlayStation 4 и Xbox One, само че няма да се поддържа на Nintendo Switch.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР