До пристигането на месец юни остават само няколко дни, но

...
До пристигането на месец юни остават само няколко дни, но
Коментари Харесай

Катето Евро: Със снаха на море е най-добре - slava.bg

До идването на месец юни остават единствено няколко дни, само че времето на открито към момента по нищо не подсказва, че лятото се задава на хоризонта. Напротив, ниските за сезона температури, съпроводени от честите валежи от дъжд, носят със себе си чувството, че вместо да се доближават, плажните дни в действителност се отдалечават, предава Dir.bg.

Въпреки това, поради обстоятелството, че през последните два месеца хората в България бяха пленници на личните си домове, (а с помощта на до неотдавна вардещите придвижването КПП-та - и на градовете) в този момент мнозина стегнаха багажа си и се го натовариха в колите си, потегляйки към Черноморието. Да, даже враждебния майски климат не е в положение да изплаши пътуващите към курортите по крайбрежието, решили да сменят пейзажа.

Именно натам пое и Катерина Евро, добила известност у нас още през 1982 година с присъединяване си във кино лентата "Оркестър без име ", която неотдавна разгласява в своя персонален Инстаграм акаунт селфи с Таня Тончева - половинката на сина ѝ Александър Кадиев.
"Със снаха на море е най-добре ", гласи посланието към фрагмента, на който двете дами се усмихват щастливо и лъчезарно към обектива.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР