До представянето на следващата серия iPhone има поне девет месеца,

...
До представянето на следващата серия iPhone има поне девет месеца,
Коментари Харесай

Екстрата, която ще имат всички iPhone 15

До представянето на идната серия iPhone има най-малко девет месеца, само че лека бавно някои от измененията, които ще забележим у тях, стартират да се обясняват. 
 Apple и по какъв начин компанията загуби един трилион $ за една година
Как Apple загуби 1 трилион $ за година

Проблемите ще продължават

Наскоро Марк Гърман от Bloomberg разкри някои забавни елементи към идните смарт телефони на Apple, които съответстват със слуховете от по-рано. 

Гърман твърди, че всички разновидности на iPhone 15 ще се снабдят с Dynamic Island - екстрата, която трансформира визията на острова със датчици в горната част на телефона. 
 Снимка 586654

Засега Dynamic Island участва единствено в Pro моделите на серията iPhone 14 и по този начин се поражда въпросът дали Apple въобще ще сложи някакво разграничаване сред визията на регулярните и Pro разновидностите на iPhone 15. 

Според журналиста на Bloomberg iPhone 15 Pro и Pro Max ще се отличават с по-различна рамка, направена от исполин, както и със сензорни бутони по нея, които няма да потъват при напън, както се случва все още. 

Копчетата ще имат вибрационна противоположна връзка и единствено ще основават чувство за напън, както се случваше при хоум бутона на iPhone 8 да вземем за пример. 
 Снимка 586657

Става ясно също по този начин, че всички телефони от идната серия на Apple ще се зареждат през USB-C порт, само че това е към този момент малко или доста всеобщо известна вест. 

По-интересното е, че Гърман ни поучава да не чакаме огромни промени от iOS 17, която би трябвало да излезе дружно с iPhone 15. 
 iPhone, Epic Games и завръща ли се Fortnite в екосистемата на Apple
 Завръща ли се Fortnite в iPhone

Три години по-късно

Причината за това е, че огромна част от ресурсите на Apple през актуалната година ще са ориентирани към създаването на операционната система xrOS, която ще зарежда идните AR/VR очила на компанията. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР