До полунощ явленията ще затихнат и ще е предимно ясно.

...
До полунощ явленията ще затихнат и ще е предимно ясно.
Коментари Харесай

Утре отново предупреждение за горещини, на някой места обаче с условия за градушки

 До среднощ явленията ще затихнат и ще е най-вече ясно. Утре ще доминира слънчево време. Около и след обяд още веднъж ще се развива купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици.

На повече места и по-интензивни ще са феномени в Източна България. Има условия за градушки. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и за малко ще се усили до сдържан. Максималните температури ще са сред 33° и 38°.

Над планините ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевични стихии. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 28°, на 2000 метра - към 20°.

Над Черноморието преди обяд ще е най-вече слънчево. Около и след обяд още веднъж ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно. В обособени региони ще има и по-интензивни феномени. Има условия за градушки. Максималните температури ще са 29°-32°. Температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението на морето ще е 1 бал.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 50 мин. и залязва в 21 ч. и 9 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 19 мин. Луната в София залязва в 7 ч. и 13 мин. и изгрява в 23 ч. и 9 мин. Фаза: два дни след пълнолуние.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР