До полунощ в неделя остава затворено кръстовището на бул. Васил

...
До полунощ в неделя остава затворено кръстовището на бул. Васил
Коментари Харесай

Ето как ще пъпли трафикът в центъра на София от утре

До среднощ в неделя остава затворено кръстовището на бул. " Васил Левски " и " Цар Освободител " при СУ " Св. Климент Охридски " в центъра на София. А след приключването на ремонта от понеделник се вкарва краткотрайна организация на придвижването по бул. " Васил Левски “ от бул. " Цар Освободител “ до монумент „ Васил Левски “, оповестиха от пресцентъра на Столична община.

От 00.00 часа на 13 август до 24.00 часа на 22 август ще се извърши смяна в организацията на придвижване, както следва:
- не разрешава се влизането на пътни транспортни средства по източната половина от пътното платно на бул. " Васил Левски " в сектора от бул. " Цар Освободител " до ул. " Оборище “, в това число и през източната страна на кръстовище бул. " Васил Левски " - ул. " Оборище “.
- Ще се обезпечи прекосяване на транспортни средства по ул. „ Шипка “. Движението ще се прави в двете посоки в западната половина от пътното платно на булеварда.
- Забранява се влизането на транспортни средства по крайните две пътни ленти от източната и от западната страна на пътното платно на бул. " Васил Левски " в сектора от ул. " Оборище “ до паметника на Васил Левски.
- Движението на транспортни средства ще се прави в двете посоки по едната пътна лента в посока в същия сектор на булеварда.
- За времето от 13 август до 24.00 часа на 22 август се закрива спирка с код 1699 “СУ Св. Климент Охридски” за тролейбусни линии № 1, 2, 4 и 11 на бул. “Васил Левски” в посока площад “Паметник Левски”.
- Променя се маршрутът на тролейбусни линии № 1, 2 и 4 единствено в посока СУ “Св. Климент Охридски” както следва:
от ул. “Кракра” надясно по бул. “Янко Сакъзов” и по бул. “Васил Левски” по маршрутите.

От тази неделя затворен за придвижване на коли е бул. „ България” в сектора сред булевардите „ Иван Гешов” и „ Гоце Делчев”. Ще се ремонтира пътното платно в посока квартал „ Бояна”. За да се улесни напредването на софиянци, в сектора се възвръща придвижването на трамвайна линия номер 7.
От Столична община чакат ремонтът в едната посока на булеварда да завърши за към две седмици.
От понеделник в ремонт ще е и бул. „ Арсеналски”, като придвижването по него ще се реализира в едната лента.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР