До оня ден ние бяхме най-добрите приятели на Пеевски, но

...
До оня ден ние бяхме най-добрите приятели на Пеевски, но
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Делян Пеевски опита да се настани като кукувица в гнездото на ДПС

„ До оня ден ние бяхме най-хубавите другари на Пеевски, само че когато той опита да се настани като кукувица в гнездото на Движение за права и свободи, станахме към този момент първите нарушители “.

Това сподели в изявление за предаването „ Тази заран “ Рамадан Аталай от Движение за права и свободи, който е от групата, лоялна на почетния ръководител на партията Ахмед Доган.

„ Пеевски е ръководител на ПГ на Движение за права и свободи, неговата оставка като ръководител на Движение за права и свободи е поискана от почетния ръководител Ахмед Доган. И той към момента остава ръководител поради неговото нахалство “, разяснява още Аталай.

 Времето в четвъртък: Слънчево, само че без жеги България 2 мин. Времето в четвъртък: Слънчево, само че без жеги  Имате си номерата. Превеждате с услугата blink P2P по мобилен номер Съдържание от партньори 3 мин. Имате си номерата. Превеждате с услугата blink P2P по мобилен номер  След като мъж наръга аптекар в София: Скандалът станал поради капки за нос България 1 мин. След като мъж наръга аптекар в София: Скандалът станал поради капки за нос  Университетски преподаватели и учени от Българска академия на науките остават без дом Тази сутрин 3 мин. Университетски преподаватели и учени от Българска академия на науките остават без дом  Вариант 10 на матурата по български език и литература България 2 мин. Вариант 10 на матурата по български език и литература  Открито е още едно тяло от потъналата яхта край Сицилия (СНИМКИ и ВИДЕО) Светът 2 мин. Открито е още едно тяло от потъналата яхта край Сицилия (СНИМКИ и ВИДЕО)  Шофьор на кемпер катастрофира до Созопол България 1 мин. Шофьор на кемпер катастрофира до Созопол  Времето в четвъртък: Слънчево, само че без жеги България 2 мин. Времето в четвъртък: Слънчево, само че без жеги  Имате си номерата. Превеждате с услугата blink P2P по мобилен номер Съдържание от партньори 3 мин. Имате си номерата. Превеждате с услугата blink P2P по мобилен номер  След като мъж наръга аптекар в София: Скандалът станал поради капки за нос България 1 мин. След като мъж наръга аптекар в София: Скандалът станал поради капки за нос  Университетски преподаватели и учени от Българска академия на науките остават без дом Тази сутрин 3 мин. Университетски преподаватели и учени от Българска академия на науките остават без дом  Вариант 10 на матурата по български език и литература България 2 мин. Вариант 10 на матурата по български език и литература  Открито е още едно тяло от потъналата яхта край Сицилия (СНИМКИ и ВИДЕО) Светът 2 мин. Открито е още едно тяло от потъналата яхта край Сицилия (СНИМКИ и ВИДЕО)  Шофьор на кемпер катастрофира до Созопол България 1 мин. Шофьор на кемпер катастрофира до Созопол

По думите му хората към Ахмед Доган имат поддръжката на гласоподавателите на партията, само че губят медийната война, тъй като Пеевски е притежател на медии.

„ Имаме проект и вървим по този проект. Ако някой се опита да открадни и да вземе Движението за права и свободи от почетния ръководител, който е основател на тази партия, би трябвало да носи моралната отговорност, по-късно и политическата отговорност. Съсипването на една политическа групировка не е равностойно на това да съсипваш бизнеси на други хора или да съсипваш личните си бизнеси “, предизвести Рамадан Аталай.

Очаквайте детайлности!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР