До официалния анонс на новите флагмански смартфони на Huawei остана

...
До официалния анонс на новите флагмански смартфони на Huawei остана
Коментари Харесай

Новият флагман на Huawei ще има 40 МР камера

До формалния анонс на новите флагмански смарт телефони на Huawei остана една седмица и в Мрежата непрестанно се появяват нови данни за тях.
Неотдавна се появи информация, че топ-моделът Huawei P20 Pro ще има тройна съществена камера. А в този момент се появиха забавни данни за тяхната резолюция.

Уеб порталът winfuture.de, разгласил преди време формалните рендери на новите устройства, както и техните механически характерности, показа нова информация. Според немското издание, конфигурацията на тройната камера на Huawei P20 Pro ще бъде 40 МР + 20 МР + 8 МР.

Двата датчика с резолюция 40+8 МР ще бъдат сложени в общ клъстър, като сегашните двойни камери. 40 МР камера ще дава 3х оптичен зум, подкрепена от 8 МР телефото камерата. Двете камери ще обезпечават 5х хибриден оптичен зум.

Третата камера е с резолюция 20 МР. Тя е с монохромен датчик, добавящ светлина и елементи на фотосите. По сходен метод работят камерите в предходните генерации на Huawei.

Апертурите на трите обектива ще са в диапазона от f/1,6 до f/2,4. Освен това, Huawei има намерение да анонсира и функционалността Light Fusion – усъвършенствани логаритми за снимане при слаба осветеност.

Предната камера ще е с резолюция 24 МР и ще разполага с опцията Light Fusion.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР