До обяд в повечето райони валежите ще спрат. След обяд

...
До обяд в повечето райони валежите ще спрат. След обяд
Коментари Харесай

Април е? Снегът в Родопите продължава

До обяд в множеството региони преваляванията ще спрат. След обяд тук-там в Централна Северна и Североизточна България, както и в планините ще продължи да превалява слаб дъжд.

От запад облачността ще стартира да се раздира и понижава, тук-там в западните региони до най-вече слънчево време. Ще остане прохладно със мощен вятър от север-северозапад, който вечерта ще отслабва.

Максималните температури ще са сред 10° и 15°, в София - към 10°, заяви за " Фокус " дежурният синоптик от Националния институт по метеорология и хидрология Виктория Клещанова.

Над Черноморието облачността ще е забележителна и до към обяд към момента ще има превалявания от дъжд. Ще е прохладно със мощен вятър от север-северозапад, който вечерта ще отслабва. Максималните температури ще са 11°-12°. Температурата на морската вода е 7°-10°. Вълнението на морето ще се усили и ще бъде 3-4 бала.

Над планините облачността ще е забележителна. Преди обяд на доста места с превалявания, най-вече от сняг. след обяд на обособени места, основно в Източна Стара Планина и Родопите ще вали сняг, под 1000 метра - дъжд, от запад облачността ще стартира да се раздира и понижава.

Ще духа мощен, краткотрайно и плевел северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към минус 1°, на 2000 метра - към минус 6°.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР