До момента водим балансирана политика, за което поздравявам министър-председателя. В

...
До момента водим балансирана политика, за което поздравявам министър-председателя. В
Коментари Харесай

Волен Сидеров за случая "Скрипал": Премиерът води правилна политика

До момента водим уравновесена политика, за което приветствам министър-председателя. В този случай би трябвало на доста прецизни аптекарски везни да поддържаме връзки. Не би трябвало да се вършат политически ходове и внезапни придвижвания. Премиерът води вярна политика.

Това съобщи водачът на Атака Волен Сидеров от коридорите на Народното събрание във връзка българската позиция по случая „ Скрипал “.

„ Мотивът е, че казусът не е обяснен до дъно, няма твърди доказателства за ролята на Русия в него и по този мотив не сме длъжни да вършим внезапни дейности “, уточни той.

Според него напрежението нараства, а моментът е доста трагичен.

„ Случаят „ Скрипал “ щеше да е пропуснат до момента, в случай че в Русия не беше тази смазваща победа на Путин. Този случай беше основан съгласно мен, с цел да дискридитира Путин за изборите. Това не се случи и сега виждаме една ескалация на напрежението “, разяснява политикът.

За да изразим съответно мнение е належащо да създадем съдружен съвет, с цел да можем да създадем пълностоен разбор и да вземем вярно решение, съобщи той.

„ Сега виждаме напън върху обособени страни в Европа да стартират дипломатическа война в Русия “, счита Сидеров.

По думите му всяка страна има правото да пази личните си ползи.

„ Разрешението на цялата тази рецесия е да се седне да се договаря, не да се задълбочава “, добави още водачът на Атака.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР