До момента се твърдеше, че става въпрос за един извършителДвама

...
До момента се твърдеше, че става въпрос за един извършителДвама
Коментари Харесай

Арестуваха двама мъже за двойното убийство в София

До момента се твърдеше, че става въпрос за един причинител

Двама 35-годишни мъже са арестувани за осъществено тежко закононарушение в столицата, оповестява от прокуратурата. В резултат на професионално следствие, извършено от криминалисти на Столична дирекция на вътрешните работи, под директното наблюдаване на Софийската градска прокуратура, са открити и арестувани причинители на тежко престъпно закононарушение.

До момента се твърдеше, че става въпрос за един причинител, към момента не е ясно, каква е била ролята на втория мъж.

Оперативните дейности започват, откакто специалисти от Съдебна медицина откриват следи от принуждение по телата на 85-годишна жена и нейния наследник /60 г./, открити след потушаването на пожар, зародил в дома им в ж.к. „ Банишора “. Сигналът за случая бе подаден на 10 октомври, пожарът бе сподавен с помощта на бързата реакция на огнеборците.

В хода на извършеното следствие криминалистите откриват, че двамата са умряли, откакто били нападнати в дома си, а пожарът - провокиран съзнателно за прикриване на следите.

Извършени са голям брой оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности, в границите на които са открити причинителите на тежкото закононарушение.

Двамата са привлечени като обвинени и са им наложени ограничения „ задържане под стража “ за период до 72 часа.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР