До момента косовската полиция е убила трима терористи в село

...
До момента косовската полиция е убила трима терористи в село
Коментари Харесай

Косовската полиция е убила трети терорист, един е арестуван

До момента косовската полиция е умъртвила трима терористи в село Банска, а един е задържан. Освен това правоприлагащите органи оповестиха, че един служител на реда е бил леко ранен от тежко въоръжената група, заяви БГНЕС с позоваване на „ Албаниан пост “.

" Според формалната информация от терена по време на престрелката е доказано убийството на други двама нападатели, които са били маскирани, униформени и тежко въоръжени, както и карцерът на един нападател. В резултат на нападенията един полицейски чиновник е получил леки пострадвания. " - се споделя в информацията.

Силите на реда са обкръжили терористичната група, направила днешното нахлуване в с. Банска, при което беше погубен един служител на реда. Тя наброява минимум 30 души. По.рано беше обявено, че измежду тях има членове на съветския Спецназ, армията „ Вагнер “ и сръбската екстремистка група " Орбаз ".

По-рано косовската полиция посредством известие за пресата съобщи, че обстановката в северната част на страната продължава да е напрегната, а незаконните групи там понякога атакуват с огнестрелно оръжие косовските полицейски елементи в и към Банския манастир в Звечан, където са се барикадирали от сутринта.

Освен това от съображения за сигурност двата гранични пункта в северната част на страната (Ярине и Бърняк) са затворени за граничен трафик, заради което косовската полиция приканва всички жители да употребяват другите гранични пунктове за придвижване и да заобикалят напредването си в този регион.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР