До момента информацията за българин, взет за заложник в Ивицата

...
До момента информацията за българин, взет за заложник в Ивицата
Коментари Харесай

Властите проверяват информация за българин, взет за заложник в Газа

До момента информацията за българин, взет за пленник в Ивицата Газа, не е доказана, опитваме се да я проверим деликатно. Това разяснява министър председателят Николай Денков след Съвета по сигурността. Министър-председателят разясни, че информацията е съгласувана с външния министър Мария Габриел.  Денков изясни, че е получил информацията напълно скоро. Това не е доказано и би трябвало да се ревизира доста деликатно.  

Има подготвеност при смяна на обстановката да се реагира бързо, добави министър председателят във връзка на ограниченията в страната. 

Мерките са съответни. За момента не се постановат нови. 

„ На Съвета бяха прегледани две точки. В първата бяха показани настоящи и нови отчети от страна на Министерство на вътрешните работи и на трите служби. Обсъдихме дали ограниченията, които се подхващат, са съответни – отговорът е „ да ”. Всичко, което се прави сега, подхожда на наличната информация. Имаме подготвеност да реагираме относително бързо, но за момента не се постановат нови ограничения ”, сподели още Денков.

Припомняме, че предходната седмица на срещи в Министерския съвет, Президентството и в Народното събрание, свързани със сигурността, беше обяснено, че директна опасност за България няма, само че съществуват опасности. Сред тях са възможна огромна бежанска вълна или удар по стопанската система ни.



 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР