До момента имаме подадени документи от 9 клуба. Очакваме колегите

...
До момента имаме подадени документи от 9 клуба. Очакваме колегите
Коментари Харесай

9 отбора подадоха документи за участие в Efbet Супер Волей! 14 тима трябва да стартират в елита

" До момента имаме подадени документи от 9 клуба. Очакваме сътрудниците от останалите тимове да внесат в Лигата документите си. Така че, в петък ще има повече изясненост. Идната седмица имаме планувана Работна среща на клубовете от " Ефбет Супер волей ", с цел да разгледаме предложенията за промени в Наредбата за новия сезон и да обсъдим настоящи въпроси ", разяснява за Sportal.bg административният шеф на НВЛ Христо Апостолов.

" Планираме шампионатът да стартира в уикенда 15-16 октомври. Възможно е някакво изменение при възможни предварителни парламентарни избори, защото не дребна част от спортните зали се употребяват за изборни секции. Тази година форматът е прочут - всеки против всеки в два полусезона на разменено посещение, след което е плейофната фаза за установяване на медалистите и надлежно за изпадащите, защото следващата година в елита остават 12 тима ", добави още той.

Документите за присъединяване на тимовете от Висша лига и женската " Демакс лига " пък се подават до 10 август. Отборите от елита, които вероятно биха взели участие и с дублиращ тим във втория ни ешелон, имат период до 21 юли за подаване на поръчка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР