До момента е завършила 1,9 милиона пълни ваксинации и до

...
До момента е завършила 1,9 милиона пълни ваксинации и до
Коментари Харесай

Гърция ще е ваксинирала 70% от населението до края на юли

До момента е приключила 1,9 милиона цялостни имунизации и до края на юли 70% от популацията ще бъде имунизирано, като по този начин ще бъде реализиран групов имунитет, съгласно генералния секретар на първичното опазване на здравето Мариос Темистокъл, който означи, че „ това, несъмнено, зависи от присъединяване на жителите “, написа електронното издание на вестник Kathimerini.
В изявление пред държавната телевизия ERT, той също така сподели, че тази цел ще зависи и от „ съществуването на ваксини “, пояснявайки обаче, че „ програмата за имунизация напредва бързо “, добавя организация Фокус. 
 ЕЦБ предвижда всеобщи банкрути и висока безработица в Гърция поради Covid-19 ЕЦБ предвижда всеобщи банкрути и висока безработица в Гърция поради Covid-19
Масови банкрути и висока безработица вследствие на загубите от пандемията от ковид - това са прогнози за гръцката стопанска система в анал...
По отношение на изразените опасения по отношение на имунизацията , Темистокъл акцентира, че „ даже при тези случаи на тромбоза, които са докладвани, изгодите към момента надвишават рисковете “.
Той предложи на хората да изберат една и съща ваксина за двете дози, като в същото време сподели, че решението на Европейската организация по медикаментите (EMA) по отношение на имунизирането на деца на 12 и повече години с Pfizer ще бъде взето през днешния ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР