До мен не стига информация за листите на обединението ПП-ДБ

...
До мен не стига информация за листите на обединението ПП-ДБ
Коментари Харесай

Координаторът на ПП за София област: До мен не стига информация за листите

" До мен не стига информация за листите на обединяването ПП-ДБ в София област. Нямам информация кой ще е лидер в 26 МИР (София област). Това, което знам, че листите в 8 от областите ще бъдат водени от нашите съдружни сътрудници Демократична България, една от тях е и София област. Доста лимитирана е информацията, която доближава до мен, обстановката е нова за всички и към момента се напасваме. Борим се мнението ни да бъде чуто и да не бъде организацията съсредоточена към двама - трима души. Да бъде организация, която да работи демократично ", сподели пред Владислав Симов, координатор на " Продължаваме промяната " за София област. Коментарът му е във връзка недоволството, изразено от някогашния народен представител от Политическа партия Александър Дунчев, по отношение на позицията му в листата на ПП-ДБ за изборите на 2-ри април.

" Нормално е реакцията да бъде сериозна и шумна, само че тя няма да бъде никога бойкот или съсипия. Всички сме сериозни, тъй като имаме вяра, че в рецензията и в конкуренцията се раждат водачите ", съобщи още Симов.

По думите му хората доста имат вяра на Дунчев, тъй като е " доста добър с идеите и си го желаят ", те нямат отговор за какво той не е лидер на листата.

" Имаме проблеми в четири от общините, там хората тотално се отдръпнаха. Беше огромен стрес за нас, с цел да попълним с представители по време на консултациите за секционните комисии ", изясни той и съобщи, че неведнъж е приказвал за това с управлението на Политическа партия.

Според координатора на Политическа партия за София област опцията да има сходно говорене, като сериозните позиции на Дунчев, е " огромна победа за демокрацията в България ":

" Начинът, по който приказва Александър Дунчев, и всички реакции от другата страна - са в интерес на идеалите ни, които са за по-добро бъдеще на България. Никой не е по-голям от тази идея. Ценното е, че сходен вид провокация, колкото и дискомфортно да ни е сега, ще ни направи по-добри в това, което вършим ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР