До май месец се надявам войната да е приключила. Трябва

...
До май месец се надявам войната да е приключила. Трябва
Коментари Харесай

Мис Европа Земя Цвети Разложка: Войната свършва през май!

„ До май месец се надявам войната да е завършила. Трябва да се случи и имам вяра, че с повече дипломация това ще стане. Това се споделя и от моя доста близка другарка Украинка. Нейни близки се надяват, че до тогава най-късно обстановката би трябвало да се възстановява и да стартира възобновяване на хората и страната. ”

Това показа пред „ България Днес “ Мисис Европа Земя 2017 Цвети Разложка . Красавицата, която е лицензиант на интернационалния конкурс за хубост „ Лейди Юнивърс “, се интересува от години от политическата конюнктура в света, а войната в Украйна не я оставя безразлична.

„ Не утвърждавам дейностите на Путин, само че не може да се упрекват руснаците за протичащото се. Жалко за Украйна, не виждам кой ще им помогне действително. Негативно не мога и не желая да се изричам за никоя страна. Никой не заслужава да страда “, споделя Разложка.

Тя е безапелационна, че война нямаше да има, в случай че американците бяха преизбрали Доналд Тръмп за президент. „ Тогава 100% нямаше да има бомбардировки. Тръмп по всякакъв начин работеше за съблюдаване на мира по света. Много се надявах той да завоюва, само че не се случи “, споделя мадамата.

Второ висше обучение Цвети приключи със компетентност „ Международна бизнес администрация “. А контактите и дипломатическите и връзки с голям брой интернационалните организации и известни персони са на равнище, почтено да заеме висок пост във външното ни министерство.

„ На 24 май съм в Санкт Петербург, където съм корица на известно фешън списание в Русия. Жури съм и в конкурс за хубост. На 26 май съм единствената българка, номинирана в Москва за „ Топ персона на света ” на известна медия дружно с персони от целия свят. Навръх 8 март бях номинирана и за Жена на годината в Русия “, споделя пред „ България Днес “ Разложка, настоявайки за дипломатическо решение на военния спор и мир.

„ Ужасно е да гледаш дечица, които са останали без родители във войната. Готова съм да приютя две сирачета, брат ми също, а останалите ще ги разпределим при близки и другари “, разкрива носителката на купата „ Мисис Глоуб България “.

Заедно със своята близка другарка Емилия Иванова провеждат дарителска акция за събиране на средства и облекла за бежанците от Украйна. Двете откриват и дарителска сметка за бягащите от войната извънредно нуждаещи се украинци у нас.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР