до Летен театър в Mорската градина на Варна предлага уникални

...
до Летен театър в Mорската градина на Варна предлага уникални
Коментари Харесай

Уникални римски пици с жив квас в Театро 600 до Летния театър във Варна! Вече има и ледена пързалка

до Летен спектакъл в Mорската градина на Варна предлага неповторими вкусотии от италианската кухня. Край него към този момент има и ледена пързалка.



Заведението отвори порти през лятото на 2020 година с нова идея за града ни – римска пица с жив мая.



В обстановката на пандемията от ковид, можете да си вземете от неповторимите артикули за у дома или да ги поръчате по телефона на номер 052 600 606.



В менюто се оферират и свежи салати в италиански жанр. Римската пица (roma style) се пече в правоъгълни плоски тави в електрическа пещ и сe продава съгласно тежестта.



В „ Театро 600 ” дължината на тавичката е 600 мм, от където идва и името на ресторанта.
Храната, която се предлага, е потребна и здравословна, като в нея се употребяват извънредно качествени италиански артикули.



Основното, което отличава пиците на " Теотро 600 " от останалите, е това, че са с жив мая. Чрез дълготрайна и мудна ферментация сред 24 и 48 часа, което е значима част от производството на тесто с мая, питателните субстанции като желязо, цинк и магнезий, антиоксиданти, фолиева киселина и други витамини от група В, стават по-лесни за попиване от организма на индивида.



Диабетиците също могат да употребяват тестени артикули, приготвени с натурален мая, тъй като той води до понижаване на кръвната захар, за разлика от всеки различен самун или тесто за пица, омесено с квас. Хората, които имат сензитивност към глутен, също могат да употребяват артикули с мая, тъй като точно процесът на ферментация трансформира глутена в потребни аминокиселини, които се усвоят изцяло. Хлябът или пицата с мая се предлагат и на хората с наднормено тегло, които могат да си разрешат да го включат в менюто си и да топят килограми.



В салатите участват свежи зеленчуци, киноа, ароматни италиански сирена и дресинги. Новото в зимното меню е пица „ Салсича ” с италианска наденица, а при салатите е добавена и „ 600 ” с печен пипер.



В момента ресторантът работи с доставки за централната част на града или взимане на поръчката на място. Ако получавате поръчката си с кола, ще Ви бъде донесена до бариерата на Летния спектакъл. Телефон за поръчка 052 600 606.



Ресторантът работи и в празничните дни с обикновено работно време от 10.00 – 20.00ч.

Можете да разгледате продуктите на " Театро 600 " и във фейсбук страницата - .



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР