До края на юли БСП ще внесе нов вот на

...
До края на юли БСП ще внесе нов вот на
Коментари Харесай

БСП внася нов вот на недоверие към правителството на тема корупция

До края на юли Българска социалистическа партия ще внесе нов избор на съмнение против кабинета „ Борисов-3 “. Той ще бъде на тематика корупция. Това съобщи пред БГНЕС водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която сервира венци в къщата-музей на Димитър Благоев в Банкя за 164-тата годишнина от рождението на създателя на проведеното социалистическо придвижване в България. 

Това ще бъде пети избор на съмнение, който инициира Левицата против кабинета „ Борисов-3 ” и втори на тематика, обвързвана с корупцията. Останалите опити за събаряне на държавното управление опозицията стимулира с неуспехите му с сферите на опазването на околната среда, опазването на здравето и сигурността. Четвъртият опит да бъде съборен кабинетът стана през януари, а при отхвърлянето му по закон би трябвало да минат шест месеца, с цел да бъде изработен нов избор на съмнение. 

В същото време Българска социалистическа партия се приготвя за вътрешно-партийни избори, които ще се проведат на 26 септември. 50-ият Конгрес на Българска социалистическа партия пък е плануван за 10 и 11 октомври. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР