До края на октомври Yettel предлага промоционални условия за домашен

...
До края на октомври Yettel предлага промоционални условия за домашен
Коментари Харесай

Yettel пуска 50% отстъпка на домашен интернет за 6 месеца

До края на октомври Yettel предлага промоционални условия за домакински интернет с 50% отстъпка от цената на месечната такса за първите 6 месеца при подписване на двугодишен контракт. Офертата за половин година на половин цена включва всички 4G и 5G тарифни проекти „ Интернет за дома “ и от нея могат да се възползват и актуалните, и новите частни и бизнес клиенти на оператора. Услугата свързва дома с бърз и безкабелен интернет през мобилната мрежа на Yettel, отличена с пет следващи Best in Test документа за най-хубава мрежа. Свързаността идва и с услугата „ Онлайн отбрана “ за целия интервал на контракта за 5G цените „ Интернет за дома “ и с 2 месеца тестови интервал за 4G проектите. За шестте месеца промо интервал отпада и таксата от 1,99 лева на месец за устройство при 5G проектите.

Актуалните проекти, които потребителите могат да задействат, се разграничават по оптималната достижима скорост на събаряне и качване, както и по размера на данни. Изборът на подобаващ тарифен проект и скоростта, която може да се даде, зависят от равнището на сигнала на дадения от клиента адрес. Месечният абонамент през първите шест месеца от контракта за най-достъпния 5G проект е единствено 7,99 лева на месец за клиентите с друга абонамента услуга към телекома и 9,99 лева./месец за тези, които вземат единствено домакински интернет от оператора. 

Отново съгласно техническата опция на съответния адрес за услугата „ Интернет за дома “ Yettel предлага последно потомство 5G Wi-Fi съоръжение в два разновидността – вътрешно, със независима апаратура, или външно – благодарение на механик от оператора. Устройствата за услугата, поддържащи 5G, работят с новия Wi-Fi 6 стандарт за постигане на оптимални скорости при работа със смарт телефони, преносими компютри и таблети от последно потомство. Във опциите на модела за домашна апаратура са едновременното свързване на до 30 разнообразни устройства, като остава и свободен LAN порт са зареждане на домашна кабелна мрежа при предпочитание на потребителя. Рутерът е plug and play и предлага ръководство през web интерфейс, където потребителят може самичък да трансформира името на мрежата и паролата ѝ, както и други настройки.

Комплектите за външен монтаж се конфигурират от професионален механик, който идва на място в комфортен за клиента ден и час. Те оферират опция за безжично и елементарно свързване по едно и също време на до 128 устройства – телефони, таблети, тв приемници, преносими компютри, прахосмукачки и други IoT устройства. Моделът разполага още с 4 свободни LAN врата, както и с NFC функционалност. Благодарение на нея свързването към Wi-Fi мрежата може да се реализира без въвеждане на ключова дума, а  единствено с приближаване на потребителското устройство до рутера.

Онлайн отбраната към абонаментните проекти дава сигурност при сърфиране със отбрана от разнородни закани в мрежата като злотворен програмен продукт, вируси, червеи, phishing, pharming и други. С нея потребителят може да задава позволен и неразрешен лист със уеб сайтове, както и да филтрира онлайн наличието по категории за най-благоприятен надзор. А след регистрация в приложението на Yettel клиентите могат да заплащат сметките и да ръководят услугата напълно онлайн.

Повече информация за услугата „ Интернет за дома “ от Yettel и промоцията можете да откриете.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР