До края на м. юли желаещите фирми да участват в

...
До края на м. юли желаещите фирми да участват в
Коментари Харесай

Наближава крайният срок за възползване от промоционалните цени за участие в COPI’S

До края на м. юли искащите компании да вземат участие в ревюто COPI’S могат да се възползват от промоционалните цени за ранно записване. Два месеца след старта на акцията по организация на събитието 70 % от изложбените площи на единственото ревю за печатни и рекламни връзки в България са заети, споделят уредниците от Интер Експо Център.

Шестото издание на бизнес форума ще се организира от 2 до 4 октомври 2017 година в София. И тази година посетителите ще могат да видят машини, технологии и промоционални артикули, чиито министър председатели бяха показани на най-големите европейски панаири през 2017 година Като един от акцентите на COPIS се обрисува широкоформатният цифров щемпел върху текстил и промоционалните артикули. Изложението притегля годишно голям брой експерти от страната и района. През 2016 година броят на посетителите се е нараснал с 20% по отношение на предходното издание, оповестяват от Интер Експо Център.

През 2017 година нараства ползата за присъединяване на компании от Полша. Наред с тях има директни участници от Румъния, Унгария, Чехия. Организаторите дават обещание още по-мащабно и потребно събитие за бизнеса и хората, които имат ползи, свързани с „ най-цветния “ отрасъл.

Повече информация може да намерите в уеб страницата на ревюто - www.copi-s.com

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР