До края на годината цените на имотите няма да падат,

...
До края на годината цените на имотите няма да падат,
Коментари Харесай

Цените на имотите няма да падат до края на годината

" До края на годината цените на парцелите няма да падат, само че няма и да се усилват. Ако има пик нагоре, той ще бъде най-малък. Инвестирането в строителство на недвижими парцели ще продължи ". Това изясни Ралица Димитрова, публицист от в. „ Телеграф ”, пред NOVA NEWS.

По думите й хората ще не престават да влагат в парцели, тъй като това е сигурен актив. В Ботевград цените на жилищата съвсем се изравниха с тези в София, сподели тя.

Проблемът с паркирането в София и неналичието на задоволително гаражи води до покачване на цените на гаражите, изясни тя.

Най-скъпият гараж в София е 60 000 евро, той побира до 4 коли. Средната цена за едно паркомясто, закрито с клетка върви според от местоположението от към 18 до 28 000 евро, показа трендовете в имотния пазар.


" Има интерес към ваканционните парцели, Несебър надмина област Бургас като брой по покупко-продажби. Има спад по отношение на предходната година и от времето преди пандемията ", изясни Ралица Димитрова. Все още не е минала наклонността за инвестиция в парцели отвън градовете, добави тя.

Целия диалог гледайте във видеото.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР