До края на годината не остава много, но Netflix са

...
До края на годината не остава много, но Netflix са
Коментари Харесай

Райън Рейнолдс минава в нелегалност

До края на годината не остава доста, само че Netflix са запазили няколко кино лентата точно за последните месеци. Разбира се, този, който всички чакаме най-вече, е The Irishman на Мартин Скорсезе.
 The Irishman, Netflix, по кое време ще забележим кино лентата и каква ще бъде продължителността му
The Irishman - един от най-дълъгите филми в историята

Часовникът ще спре на...

Има и още един, който е дело на Майкъл Бей и е много по-съвременен екшън. Става дума за 6 Underground , където нашият любим Райън Рейнолдс влиза в основната роля.

Само споменаването на Майкъл Бей би трябвало да ни приказва, че ще гледаме доста престрелки и детонации. Е, първият филмов откъс на кино лентата беше пуснат през вчерашния ден, 1 октомври, и несъмнено не ни разочарова в това отношение.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от simon williams (@siwillms) на Окт 1, 2019 в 8:50 PDT

6 Underground споделя невероятната история на шестима души, които инсценират гибелта си, с цел да преминат в конспиративност. Лидерът на тази групичка е милиардерът, изигран от Рейнолдс, който неслучайно събира останалите петима.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ben Hardy (@benhardy) на Окт 1, 2019 в 4:33 PDT

Всички те са най-хубавите в това, което вършат. Имаме сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ (Мелани Лоран), снайперист от специфичните елементи (Кори Хокинс), доктор (Адиря Архона), наемен палач (Мануел Гарсия-Рулфо), специалист по паркур (Бен Харди), за който гравитацията не съществува и водач (Дейв Франко), чиито умения зад кормилото надвишават и най-смелите ни показа.
 Новите филми и сериали на Netflix през октомври
Новите филми и сериали на Netflix през октомври

Месецът на тиквата ще бъде запаметяващ се

Тъй като са " призраци ", могат да се борят с престъпността необезпокоявано. Целта им е да останат незапомнени, само че делата им да се запомнят. Предпоставките за прекрасен екшън са налице, а и изхарчените 150 милиона от Netflix дават огромна поръчка. А и с този филм желаят да дадат началото на франчайз, само че дали ще им се получи...

6 Underground е в Netflix от 13 декември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР