До края на десетилетието всички продукти на компанията ще имат

...
До края на десетилетието всички продукти на компанията ще имат
Коментари Харесай

Samsung развива изкуствен интелект в Канада

До края на десетилетието всички артикули на компанията ще имат AI

Samsung влага от ден на ден запаси в развиването на изкуствения разсъдък (снимка: Samsung Business Insights)

Висшият софтуерен институт на Samsung откри лична лаборатория в Университета в Монреал, Канада, която ще работи по планове, свързани с изкуствения разсъдък (AI), заяви ZDNet.

Научното звено на южнокорейския колос, известно като SAIT (Samsung  Advanced Institute of Technology), стартира активността си през август, като главните му цели са свързани с разботката на логаритми в сфери като роботика, самоуправляеми коли и различаване на глас и лице.

Сред откривателите от SAIT са учени като проф. Йошуа Бенджио, който е приет престиж в региона на изкуствения разсъдък. В канадската лаборатория ще се организират и взаимни проучвания със SAIT, свързани с създаване на съставни елементи за потребностите на логаритмите.

SAIT е изследователският отдел на Samsung Electronics, чиято съществена задача е да създава технологии в дълготраен проект, които могат да се внедрят в произвеждане през идващите 10 години. Сред достиженията на института са материалите без кадмий, нужни за квантовите точки, които южнокорейската компания към този момент употребява при производството на водещите си модели тв приемници.
още по тематиката
През идната година Samsung възнамерява да пусне високоговорители с изкуствен интелект. Освен това компанията има намерение до 2020 година да интегрира във всички свои артикули за домашни консуматори характерности, включващи и изкуствен интелект.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР