До края на деня двамата задържани за убийството на 17-годишно

...
До края на деня двамата задържани за убийството на 17-годишно
Коментари Харесай

Работи се по няколко версии за жестокото убийство на 17-годишния в Кнежа

До края на деня двамата арестувани за убийството на 17-годишно момче от Кнежа се чака да бъдат привлечени като обвинени. Това заяви пред медиите през днешния ден зам.-окръжният прокурор на Плевен Николай Пачевски.

 Откриха убито 17-годишно момче, арестувани са двама негови другари Виж още

Той изясни, че единият от арестуваните към този момент е с наложена мярка за задържане за 72 часа, следва такава да бъде наложена и на другия обвинен в убийството. След това ще се пристъпи и към взимане на непрекъсната мярка за арест, заяви.

Според показаните през днешния ден обстоятелства, закононарушението е осъществено в нощта на 28 против 29 ноември към среднощ. Сигнал в полицията за изчезналия юноша е подаден от неговите родители във вторник.

Според проверяващите убитият не се е познавал с двамата арестувани, които са на към 20-21 години. Той е изискал да го закарат с автомобила им от Кнежа до Бяла Слатина и да го върнат назад. " При връщането към Кнежа в автомобила поражда спор ", разяснява прокурор Пачевски. По думите му обвинените са декларирали, че потърпевшият е показал експанзия. Убийството е настъпило вследствие на удари с дървен предмет, вид бухалка.

" Няма данни за напрежение както в Кнежа, по този начин и в Бяла Слатина ", безапелационен бе комисар Веселин Вътов, шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен. Според него убийството не е битово, осъществено е по нечовечен метод. Той изясни, че съгласно събраните данни досега 17-годишният е предизвикал своите спътници с предмет, който е наподобявал огнестрелно оръжие. Не се знае дали побоят е почнал в автомобила.

Задържаните не са престъпно проявени. Само единият има приблизително обучение. Не работят, на единия родителите са в чужбина, а на другия бащата живее в Бяла Слатина, а майката - в София, прибавиха проверяващите.

Работи се по няколко версии за тежкото престъпно закононарушение.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР