До края на август ще приключи изграждането на комплекса за

...
До края на август ще приключи изграждането на комплекса за
Коментари Харесай

До края на август ще има комплекс за мини футбол на колодрума във Видин

До края на август ще завърши построяването на комплекса за мини футбол на колодрума във Видин. Инвестицията е на Българския футболен съюз. За да бъде осъществена, общинският съвет е учредил безплатно право на градеж върху парцела в интерес на Българския футболен съюз за период от 25 години, сподели кметът Огнян Ценков. Заедно с изпълнителния шеф на БФС Борислав Попов той извърши оглед на ремонтните действия:
"Ще изградим с европейски средства две стадиони за мини футбол. Ще бъде облагородено. Ще бъде издигната съблекалня с медицински кабинет, с конферентна зала. Това е по план на Българския футболен съюз. "
Стойността на плана е към 400 хиляди лв.. Включва терените с изкуствена трева, осветяване, седалки и създаване на съблекални, сподели изпълнителният шеф на БФС Борислав Попов:
"Българския футболен съюз реализира стратегия за създаване на комплекси за всеобщ футбол на територията на цялата страна. Всички тези комплекси са две или три стадиони за мини футбол, плюс съблекални, седалки за фенове, когато идват родители, да гледат децата. Идеята на тези мини комплекси е да се подкрепи развиването на детско- юношеския футбол. Комплексите са с изкуствена трева. Всичките са с осветяване, което разрешава след тренировките на децата да може да се употребява и от необятната футболна общност. "
След приключване на периода за прилагане, комплексът ще бъде върнат безплатно само че общината, сподели Борислав Попов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР