До края на април ни очаква сухо и топло време,

...
До края на април ни очаква сухо и топло време,
Коментари Харесай

Вижте прогнозата за времето до края на април

До края на април ни чака изсъхнало и топло време, само че изменчиво с типично пролетни температури. До четвъртък, петък ще приключат валежите в цялата страна. Това сподели в " Денят стартира " по Българска национална телевизия Анастасия Стойчева, началник Сектор " Прогнози " към Национален институт по метеорология и хидрология, Българска академия на науките, която посочи, че в четвъртък ни чакат по-високи температури, а в петък ще влезе по-студен въздух и температурите ще падна, като тогава ще са най-близки до естествените за април.

В събота и неделя времето още веднъж ще е слънчево и температурите бързо ще се покачат до 24,25 градуса. До края на месеца са вероятни температури сред 28-29 градуса. Във вторник още веднъж ще има леко захлаждане, само че за малко.

До момента по Черноморското крайбрежие се образува мъгла и ниска облачност. Влиянието на по-студената морска вълна и температурните инверсии са причина за ниските температури по Черноморското крайбрежие.

В идващите дни може да има извънредно топло време в Западна Европа. Времето там ще остане изсъхнало и много топло. В доста региони на Франция, Германия, Англия, в това число и у нас в четвъртък предстоят по-високи от нормалните температури.

До края на април времето ще е изсъхнало, с превалявания по-ниски от климатичните правила.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР