До изтичането на райния срок днес в Комисията за защита

...
До изтичането на райния срок днес в Комисията за защита
Коментари Харесай

Каракачанов: До момента не е постъпила жалба за поддръжката на МиГ-овете

До приключването на райния период през днешния ден в Комисията за защита на конкуренцията няма импортирана тъжба против решението Руската самолетостроителна компания „ МиГ “ да ремонтира българските изтребители МиГ-29.
Това заяви в Плевен военният министър Красимир Каракачанов . Той посочи, че възможна тъжба може да излезе нескрито 3-4 дни по-късно, в случай че е подадена по пощата с днешна дата.
„ Ще изчакаме до понеделник да забележим какво ще се случи “, сподели министърът.
Министерството на защитата разгласи социална поръчка за поддръжка на изтребителите през декември предходната година, само че договорката с РСК бе блокирана от тъжба на украинска държавна компания.
Ако този път няма тъжба, министерството ще предложения управлението на РСК за договаряния, сподели Каракачанов. По думите му, има опция да бъдат издействани икономии.
Каракачанов бе през днешния ден в Плевен, където взе участие в публично разискване за издигане на монумент на героите, отблъснали съглашенците при Дойран по време на Първата международна война. Министърът издаде заповед, с която дефинира днешната дата, 16 март, за празник на Плевенския гарнизон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР