До изключително любопитен кадър с година давност, който обяснява до

...
До изключително любопитен кадър с година давност, който обяснява до
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Вижте какво уби Джаго, циганския Павароти

До извънредно любопитен кадър с година отминалост, който изяснява значително неавременната кончина на иконата на ромската музика Митко Трайков, се добра Lupa.bg. Джаго, както беше прочут създателят на хитовата групировка " Жжипси приятел " реализатор, с седнал на обилен обяд с голегите си от зората на фолка Марко и Снежина.

Огромният ром, който в последното десетилетие не падаше под 140 кг. тегло, към този момент е претърпял два инфаркта по времето, когато е сниман фрагментът. Въпреки това пред артиста се вижда изумителна порция храна, задоволителна за цяло войнишко отделение.

Прави усещане, че за разлика от Митко, сътрудника му Марко кара единствено на салатка. И резултатът е явен - дуетната половинка на Снежина безусловно се е стопил спрямо годините, когато взривяваше нощните заведения с шлагерите си " Раазбиване " и " Млада младоженка ".



Джаго обаче си угажда с цяла мешана скара, купа с ядки и бутилка водка, което си е жива покана за идващия инфаркт.

Именно двудневно угощение на ромска женитба, гарнирано с банкет на доста алкохол и опиати, евентуално е лишило живота на поп-фолк легендата Митко Трайков предишния месец.

Хитовият реализатор, прочут с прозвището Циганския Павароти, издъхнана 60-годишна възраст в имението си в софийския ромски кв. „ Факултето “, а гибелта му хвърли в тъга целия музикален отрасъл.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР