До две седмици ще бъде подписан договор между Градски транспорт

...
До две седмици ще бъде подписан договор между Градски транспорт
Коментари Харесай

Тодор Балабанов: Подписваме договора за нови 15 автобуса във Варна

До две седмици ще бъде подписан контракт сред Градски превоз и полската компания „ Соларис ” за доставка на 15 нови рейса  по втората фаза на Проекта за интегриран градски превоз. Това заяви във варненския ефир на Дарик ръководителят на Общинския съвет Тодор Балабанов. Той изрази вяра, че това ще стане до края на годината. Новите возила ще бъдат още по-модерни и икономични, заяви Дарик.

 
8 съставния елемент от Първата фаза на плана към този момент са завършени, работи се по въвеждане на билетната система. Очаква се това да се случи до началото на идната година.  Апаратите за таксуване са гаранционни и в случай че има вреди, застрахователят ще ги възвърне , увери Балабанов. По негови думи няма заплаха от санкции или несъблюдение на първата фаза.
 
Загубите, които Градски превоз е натрупал с годините, се преодоляват, твърди ръководителят на Общинския съвет.

Той увери, че бюджетът за тази година се извършва чудесно. За второто тримесечие Варна е първенец по финансова дисциплинираност.
 
„ До 30 юни 2017 година, при заложена рамка от 271 млн. тя доближава 276 млн. лева, без да се включват седствата за огромни инфраструктурани планове. Макрорамката ще набъбне през втората половина на годината и в края ще имаме рекордна, която дружно с националните доходи и еврофинансирането ще бъде по-голяма с общо 200 млн. лева за 2017 и 2018 година ”, уточни Балабанов.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР