До четвъртфинала на турнира в Ротердам достигна най-добрият български тенисист

...
До четвъртфинала на турнира в Ротердам достигна най-добрият български тенисист
Коментари Харесай

Холивудска звезда се кефи на победа на Григор Димитров

До четвъртфинала на шампионата в Ротердам доближи най-хубавият български тенисист Григор Димитров. Топ ракетата ни надви над унгареца Мартон Фучович с 6:3, 7:5 за 90 минути игра. Това бе 12-та победа от 14 мача за Гришо тази година.

Американският артист и продуцент Марк Уолбърг сподели видеоклип по какъв начин гледа дуела на Гришо по малкия екран и по какъв начин се кефи след неговата победа. " Моят човек! Голяма победа! ", възкликва холивудската звезда.



" Бях по-концентриран и по-отдаден през целия дуел. Фучович е доста сложен противник, сервира доста добре. Беше интересн мач. Аз се усещах добре. Не съумях да закова последния гвоздей по-рано и това ме държеше напрегнат до последно. Когато си на корта, искаш да спечелиш, без значение че сме другари. Достатъчно зрели сме към този момент ", разяснява Григор.

" Срещу който и да играя на четвъртфинала, той ще излезе да покаже личния си тенис. Аз знам какво да направя и какво да подобря. Няма значение, че към този момент съм победил Руне на финала в Бризбейн през януари ", добави Димитров.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР