До 40 хиляди долара глоба заплашва търговците в , които

...
До 40 хиляди долара глоба заплашва търговците в , които
Коментари Харесай

Турция затяга още режима за продажба на алкохол

До 40 хиляди $ санкция заплашва търговците в, които не съблюдават през нощта, заяви " Хюриет дейли нюз ".
Това планува нов закон, признат от Народното събрание по предложение на ръководещата проислямска Партия на справедливостта и развиването (ПСР). В него се усилват санкциите за нарушителите на възбраната, съгласно която алкохол не може да се продава сред 22 и 6 ч.
 Туристите в Дубай към този момент могат да купуват алкохол Туристите в Дубай към този момент могат да купуват алкохол
Туристите в Дубай към този момент могат да купуват алкохол в профилирани магазини, като за това те се нуждаят единствено от оригинала на паспорта си,...
Новият закон планува налагане на административно парично наказване в размер до 320 хиляди турски лири (40 хиляди долара). Глобата важи и в случаите на продажба на алкохол на малолетни лица.
През 2013 година в Турция бяха наложени редица ограничавания върху продажбата на алкохолни питиета, бяха неразрешени рекламите на алкохол и беше въведено условие за разстояние от най-малко 100 метра от учебни заведения и джамии при отварянето на магазини и питейни заведения, където се продава алкохол.
Опозицията подлага на критика високите акцизи върху алкохолните питиета по време на вчерашната полемика в Народното събрание. Опозиционният народен представител Окан Гайтанджъоглу съобщи по време на дебатите, че скъпият алкохол е трансформирал доста хора в страната в " химици ".
Над 70 души починаха в Турция през последните две седмици след консумация на подправен алкохол.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР