До 40 астрономически часа ще може да трае в неучебно

...
До 40 астрономически часа ще може да трае в неучебно
Коментари Харесай

До 40 часа допълнително обучение на децата през лятото

До 40 астрономически часа ще може да трае в неучебно време за децата в. Конкретната дълготрайност ще се преценява с потребностите на обособеното дете по преценка на учителите в детската градина. Това регламентира смяна на Наредбата за приобщаващото обучение, оповестена за публично разискване през днешния ден, оповестиха от МОН.

В момента плануваните спомагателни часове са двойно по-малко. Увеличението се постанова главно поради пропуски по време на образованието в електронна среда.
 Отсъствията от предучилищна - единствено след документално известяван на директораразование в София Отсъствията от предучилищна - единствено след документално известяван на директораразование в София
От 5 до 31 май 2021 година отсъствията на децата, записани за наложително предучилищно обучение, в детски градини и в учебни заведения на терито...

Допълнителното образование би трябвало да се организира самостоятелно или в групи от най-много 10 деца и да бъде доколкото е допустимо присъствено при съблюдаване на предписаните, без да се позволява скупчване на деца и учители.

Целта е да се обезпечи опция на децата да усвоят и да усъвършенстват уменията си за другарство на български език. По този метод ще се предотврати възникването на усложнения, които постоянно са причина за отпадане от просветителната система на децата, за които българският език не е майчин. Промяната ще даде опция на учителите да възнамеряват продължителността на тази активност в сходство с потребностите на обособеното дете от в допълнение образование по български език през неучебното време.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР