До 4-5, максимум 6 месеца тол камерите у нас ще

...
До 4-5, максимум 6 месеца тол камерите у нас ще
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Максимум до 6 месеца тол камерите ще снимат за скорост

До 4-5, най-много 6 месеца тол камерите у нас ще снимат и колите, които се движат с превишена скорост. Това съобщи пред публицисти в Полски Тръмбеш вътрешният министър Калин Стоянов, съобщи сътрудник на " Фокус “ .

Той бе безапелационен и, че по тематиката се работи интензивно. Усилията са разпределени сред Министерство на вътрешните работи, Министерство на електронното ръководство и австрийската компания, която оперира с тол камерите у нас.

" Последната среща беше преди десетина дни. На нея набелязахме всички ограничения, които би трябвало да се подхващат, както от наша страна, по този начин и от другите виновни институции. Мога да ви уверя, че до 4-5, най-много 6 месеца тол камерите ще могат да снимат за скорост “, сподели още вътрешният министър.

Допълни и, че след приемането на последните промени в Закона за придвижване по пътищата, се регистрира фрапантно понижение на водачите, които си разрешават да седнат зад кормилото след приложимост на алкохол и опиати.

" Може би множеството хора ще кажат, че това евентуално е по този начин, тъй като вие сте понижили контрола, само че не, не е по този начин. Дори в противен случай – контролът е повишен. Мярката за отнемането на колите е последна, само че очевидно в България към този момент имаме потребност от крайни ограничения “, уточни още Стоянов.

Той е безапелационен и, че фрапантно би трябвало да се увеличи както размера на санкциите за шофиране след приложимост на алкохол и опиати, по този начин и събираемостта им, която по думите му е скочила с 40%, по отношение на същия интервал на предходната година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР