До 30 август 2021 г. в Галерията на открито в

...
До 30 август 2021 г. в Галерията на открито в
Коментари Харесай

Дигитално презареждане``: Изложба разказва за правата и свободите във виртуалния свят |

До 30 август 2021 година в Галерията навън в столичната градина „ Кристал “ може да разгледате изложбата „ Дигитално презареждане: Правата и свободите във виртуалния свят “ . Артистичната експозиция показва гледната точка на 16 млади фотографи, илюстратори, писатели и поети към тематиката за виртуалната промяна на гражданските ни свободи.

Как се възприема тази онлайн акомодация – като повече благоприятни условия и досегаемост или като повече ограничавания и провокации?

Отговорите ще намерите в 26-те платна с творбите на надарените създатели, отличени в състезанието за. В ядрото на изобретателните работи стоят правата, които са съществена съставна част на гражданското общество - правото на сдружаване, на мирни събрания (протести) и свободата на словото, които всеки ден се презареждат с ново наличие и метод на практикуване във виртуалния свят.



Инициатор на изложбата е. Мисията на организацията е да поддържа хората в България да се сдружават свободно и да са цивилен дейни. Експозицията е плод на дългогодишните старания на БЦНП да предизвиква будните и обществено ангажирани актьори да разпростират креативната си сила и да описват за човешките ни и цивилен права през погледа на своето изкуство. Това става допустимо посредством състезанието „ Граждански Будилник “, който тази година се провежда за четвърта година. В него присъединяване взимат 90 български и задгранични създатели.



Официалното разкриване на изложбата „ Дигитално презареждане: Правата и свободите във виртуалния свят “ ще бъде в границите на – на 26 август 2021 година, от 19:00 часа, пред Лятната сцена на Борисова градина. На събитието ще бъдат връчените наградите на отличените гении.

Фестивалната стратегия е наситена с музикални и танцови работилници, артистични занимания и просветителни игри, подобаващи за дребни и огромни.

Отбележете се във, където ще научите повече за детайлите на фестивалната стратегия.

Изложбата се осъществя с финансовата поддръжката на Столична община по СП „ Култура “ за 2021 година и Фондация „ Америка за България “.

 С медийното партньорство на:

 Автор на заглавната снимка „ Keep Walking “ е Тюнчер Еминов, отличен в категория „ Фотография “ на състезанието „ Граждански Будилник “ за 2018 г.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР